Over ons

Ons motto "Healthy Teams : Excellent Business!" Het is onze missie om mensen en teams succesvol te maken in hun werk! Mensen die elkaar vertrouwen, trots zijn op hun werk en prachtige bedrijfsresultaten halen. Wilt u dat ook? ActiefCoaching maakt dit mogelijk! Met onze programma's voor teamcoaching, procesbegeleiding en teamontwikkeling vergroten wij de inzetbaarheid, ontwikkeling en het rendament van uw mensen en teams. Zij maken tenslotte uw bedrijf succesvol!
Hoe doen wij dat?
  • Duurzame inzetbaarheid voor uw medewerkers en teams. Kijk dan bij onze programma's voor teamcoaching.
  • Plezier, uitdaging en leren samen laten gaan. Kijk dan bij onze programma's voor teambuilding.
  • U zoekt gericht advies, procesbegeleiding en/of incompany training. Kijk dan naar onze aanpak voor procesbegeleiding.

Het is onze uitdaging om het maximale uit uw mensen, team en bedrijf te halen. Wilt u meer hierover weten, neem dan gerust contact met ons op!
" Ik vind Norbert in zijn rol als begeleider professioneel en zijn stijl is gedegen, flexibel en voelt als aanvullend. Door naast het met elkaar in gesprek zijn te spelen met verschillende werkvormen en theoretische kaders weet hij mijn mensen te boeien en binden. Norbert kan in een proces sturen en (bege)leiden zonder dominant te zijn en dat maakt mij als opdrachtgever een tevreden klant!............M. Engel, Afdelingshoofd Rijkswaterstaat Noord Nederland. 

Meer ervaringen van klanten