Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Ik vind Norbert in zijn rol als begeleider professioneel en zijn stijl is gedegen en flexibel
Ik vind Norbert in zijn rol als begeleider professioneel en zijn stijl is gedegen, flexibel en voelt als aanvullend. Door naast het met elkaar in gesprek zijn te spelen met verschillende werkvormen en theoretische kaders weet hij mijn mensen te boeien en binden. Norbert kan in een proces sturen en (bege)leiden zonder dominant te zijn en dat maakt mij als opdrachtgever een tevreden klant!

M. Engel Afdelingshoofd Rijkswaterstaat Noord Nederland

Norbert is een doelbewust, didactisch sterk en integer persoon
Norbert is een doelbewust, didactisch sterk en integer persoon. Prettig en sociaal in de omgang. Hij oordeelt niet en trekt niet direct conclusies, waardoor hij op een natuurlijke en relatief ontspannen manier de zelfreflectie en het zelf leren door te ervaren aanmoedigt.' Als mens en als coach een prima persoon om dicht bij je in de buurt te hebben.

J. Plokker Afdelingshoofd Water, Verkeer en Leefomgeving

Prima trainer met scherp observerend vermogen!
'Prima trainer met scherp observerend vermogen en de rust om het zelflerend vermogen van de cursist aan te boren. Weet iedereen op een positieve wijze zover te krijgen dat hij zich “bloot geeft”. Daadkrachtig, bezit zeer goede communicatieve vaardigheden en prettige persoonlijkheid.'

H. Derksen Adviseur Rijkswaterstaat

Veel succes!
Wij wensen ActiefCoaching heel veel succes met de nieuwe website. Bij vragen staan wij graag voor u klaar!

Klantenservice Perfectmanage