Loading...

ActiefCoaching

Ons motto 'Healthy Teams : Excellent Business!' Het is onze missie om mensen en teams succesvol te maken in hun werk! Mensen die elkaar vertrouwen, trots zijn op hun werk en prachtige bedrijfsresultaten halen. Wilt u dat ook? ActiefCoaching maakt dit mogelijk! Met onze programma's voor teamcoaching, procesbegeleiding en teamontwikkeling vergroten wij de inzetbaarheid, ontwikkeling en het rendament van uw mensen en teams. Zij maken tenslotte uw bedrijf succesvol!

Hoe doen wij dat?
Teamcoaching: duurzame inzetbaarheid voor uw medewerkers en teams.
Teambuilding: plezier, uitdaging en leren samen laten gaan.
Procesbegeleiding: u zoekt gericht advies, procesbegeleiding en/of incompany training.

Ik vind Norbert in zijn rol als begeleider professioneel en zijn stijl is gedegen en flexibel
Ik vind Norbert in zijn rol als begeleider professioneel en zijn stijl is gedegen, flexibel en voelt als aanvullend. Door naast het met elkaar in gesprek zijn te spelen met verschillende werkvormen en theoretische kaders weet hij mijn mensen te boeien en binden. Norbert kan in een proces sturen en (bege)leiden zonder dominant te zijn en dat maakt mij als opdrachtgever een tevreden klant!

Norbert is een doelbewust, didactisch sterk en integer persoon
Norbert is een doelbewust, didactisch sterk en integer persoon. Prettig en sociaal in de omgang. Hij oordeelt niet en trekt niet direct conclusies, waardoor hij op een natuurlijke en relatief ontspannen manier de zelfreflectie en het zelf leren door te ervaren aanmoedigt.' Als mens en als coach een prima persoon om dicht bij je in de buurt te hebben.

Prima trainer met scherp observerend vermogen!
'Prima trainer met scherp observerend vermogen en de rust om het zelflerend vermogen van de cursist aan te boren. Weet iedereen op een positieve wijze zover te krijgen dat hij zich “bloot geeft”. Daadkrachtig, bezit zeer goede communicatieve vaardigheden en prettige persoonlijkheid.'